Canta Sporti

Canta Sporti

2 299,00 Lekë
me TVSH
  • Gri e hapur
  • E zezë
  • Blu
  • Jeshile
  • Kaki/Ushtarake
  • Blerje e Sigurte dhe faqe e certifikuar Blerje e Sigurte dhe faqe e certifikuar
  • Dergesa ne te gjithe Shqiperine dhe Kosove Dergesa ne te gjithe Shqiperine dhe Kosove
  • Mundesi kthim produkti Mundesi kthim produkti

Përshkrimi

Të dhënat

8462