Bluze Palestre TECHFIT
Në ofertë!

Bluze Palestre TECHFIT

699,00 Lekë
me TVSH
  • Gri e hapur
  • E zezë
  • Bojeqielli
  • Roze e hapur
  • Blerje e Sigurte dhe faqe e certifikuar Blerje e Sigurte dhe faqe e certifikuar
  • Dergesa ne te gjithe Shqiperine dhe Kosove Dergesa ne te gjithe Shqiperine dhe Kosove
  • Mundesi kthim produkti Mundesi kthim produkti

Përshkrimi

Të dhënat

5912