Bluza Per Femra

Bluza Per Femra

890,00 Lekë
me TVSH
  • E bardhë
  • E kuqe
  • E zezë
  • Ngjyre mishi (Nude)
  • Roze e hapur
  • Blerje e Sigurte dhe faqe e certifikuar Blerje e Sigurte dhe faqe e certifikuar
  • Dergesa ne te gjithe Shqiperine dhe Kosove Dergesa ne te gjithe Shqiperine dhe Kosove
  • Mundesi kthim produkti Mundesi kthim produkti

Përshkrimi

Të dhënat

9182
3 Artikuj