Fustan Sportiv

Fustan Sportiv

1 990,00 Lekë
me TVSH
  • E kuqe
  • E zezë
  • Ngjyre mishi (Nude)
  • Lejla e hapur
Bli me 1 Klik
 

Blerje e Sigurte dhe faqe e certifikuar

 

Dergesa ne te gjithe Shqiperine dhe Kosove

 

Mundesi kthim produkti

Përshkrimi

Material Pambuku i plote.

Të dhënat

9861