Box me Bluetooth

Box me Bluetooth

Boks me Bluetooth 

2 490,00 Lekë
me TVSH
Bli me 1 Klik
 

Blerje e Sigurte dhe faqe e certifikuar

 

Dergesa ne te gjithe Shqiperine dhe Kosove

 

Mundesi kthim produkti

Përshkrimi

Modeli AK-202

Të dhënat

3 Artikuj