Xhup Per Femra
Në ofertë!

Xhup Per Femra

1 999,00 Lekë
me TVSH
  • E kuqe
  • E zezë
  • Bojeqielli
  • Blerje e Sigurte dhe faqe e certifikuar Blerje e Sigurte dhe faqe e certifikuar
  • Dergesa ne te gjithe Shqiperine dhe Kosove Dergesa ne te gjithe Shqiperine dhe Kosove
  • Mundesi kthim produkti Mundesi kthim produkti

Përshkrimi

Të dhënat

7939