Transporti

 

Pelinku ofron trasportin me te shpejte dhe me ekonomik ne te gjithe Shqiperine.

Tarifat dhe koha e dergeses per porosine eshte e ndryshme ne zona te ndryshme.

 

 

Transporti
ekonomi

 

 

 

Transporti
Ekspres

 

 

Kosto

 

Koha e dorezimit

Kosto

 

Koha e dorezimit

Tiranë qytet

FALAS

 

Brënda 24 Orëve

100 Lekë

 

Brënda 3 orëve

Tiranë periferi

100 Lekë

 

Brënda 24 Orëve

200 Lekë

 

Brënda 3 orëve

Qytete të tjera Shqipëri

200 Lekë

 

Brënda 3 Ditëve

350 Lekë

 

Brënda 24 Orëve

Kosovë

5 Euro

 

Brënda 5 Ditëve

Nuk Ofrohet

 

 

Durres

100 Lekë

 

Brënda 24 Orëve

Nuk Ofrohet

 

 

 

Transporti ekspres eshte i mundur per te gjitha produktet e postuara ne faqen tone per porosite bera deri ne oren 16:00.Gjate procesit te porositjes tek metodat e transportit duhet te zgjidhet metoda transport ekspres.