Set 6 Peshqire

Set 6 Peshqire

Seti perbehet:

2 Peshqire Fytyre 30 X 30 CM 600 GSM

2 Peshqire Duarsh 40 X 70 CM 620 GSM

2 Peshqire Trupi   76 X 137 CM 650 GSM

2 190,00 Lekë
me TVSH
  • Bezhë
  • E bardhë
  • Blu
  • Jeshile
  • Gri e mbyllur
Bli me 1 Klik
 

Blerje e Sigurte dhe faqe e certifikuar

 

Dergesa ne te gjithe Shqiperine dhe Kosove

 

Mundesi kthim produkti

Përshkrimi

Seti perbehet:

2 Peshqire Fytyre 100 % Pambuk  600 GSM

2 Peshqire Duarsh 100 % Pambuk 620 GSM

2 Peshqire Trupi 100 % Pambuk  650 GSM

GSM (Gram per meter katror)

Të dhënat

8543
0 Artikuj